Fotos de la VI Dimoniada de sa Coma torrada i fironet 2020

El dissabte dia 25 de gener, es va celebrar la VI Dimoniada de sa Coma que en principi s’havia de fer el diumenge dia 19, i la pluja heu va impedir.
A les 19:30 h es donava el sus de partida de les colles dels dimonis participants de: Son Macià, Calas, Porto Cristo, Foracoa, Amics de Manacor, s’Illot, Son Carrió, i sa Coma, en total més de 30 dimonis, els quals sortiren des del Centre Jove de sa Coma acompanyats pels Xeremiers des Puig de Sa Font.
A les vuit en punt devora la Delegació de sa Coma va començar la demostració de balls de les colles participants que mostraren la riquesa dels diferents balls que tenim a la Comarca de Llevant. Els dimonis de sa Coma com amfitrions obriren la ronda de balls. Acaba la demostració amb un multitudinari ball de totes les colles participants, i nombrosos infants que havien acudit vestits de dimonis.
Enguany, es varen batre records de participació de colles i de públic assistent que no es volgueren perdre la darrera torrada que aportà la Delegació de l’Ajuntament de Sant Llorenç, i que va servir l’Associació dels Dimonis de sa Coma, a més, hi va haver un interessant Firo de productes relacionats amb els dimonis i la festa de Sant Antoni. Els nins i nines de l’Amipa del CEIP Punta de n’Amer, aprofitaren l’ocasió per vendre dolços per recollir doblers pel viatge d’estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.