Concert gratuït de Voicello Crossover Opera Pop a l’Auditori Sa Màniga

Dins la programació dels actes organitzats en motiu del Dia de la Dona, per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, divendres dia 13 de març, a les 20h, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, hi haurà l’últim concert de Voicello Crossover Opera Pop, de Carme Garí, veu soprano; i Gabriel Fiol, violoncel; Miquel Marqués, bateria. El concert és Gratuït.

Aquesta serà la darrera actuació de Carme Garí i Gabriel Fiol, amb l’espectacle Crossover Opera Pop, un espectacle que van estrenar ara fa tres anys i que els ha duit arreu d’Europa, Hong Kong, i California, a més d’actuacions a altres punts de la península i Illes Balears on han aconseguit nombrosos èxits.
A més de l’acomiadament de l’espectacle Crossover, presentaran un petit tast de les cançons del nou espectacle que estan preparant per aquesta temporada.
A més del concert de Voicello, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat per dia 7 de març, a les 20h, a l’Espai 36 Dones a escena, teatre de barra, Romeu i Julieta, Urgències, Abril-Abril, i dia 11 de març, a les 18h, i a la Biblioteca de Sant Llorenç. Contacontes: Artur i Clementina, a càrrec de Margalida Amengual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.