La Banda Jove del Conservatori de Manacor, aconsegueix el 2n Premi al Certamen «Memorial Francisco Forte» de Moncada

La Banda Jove del Conservatori de Manacor, fa història i aconsegueix el 2on premi al Certamen «Memorial Francisco Forte», en la modalitat de bandes joves, competint amb les bandes joves de: Bocairenat (València). Almoradí (Alacant), i Santa Cecília de Chelva (València) .
El concert es va celebrar el dissabte 29 de febrer al poble de Moncada. Competien amb unes bandes molt bones amb més de 60 components. A la Comunitat Valenciana, moltes de les bandes grans tenen més de 100 components i una gran tradició.
La Banda Jove del Conservatori de Manacor,va competir al concurs amb Música de Jacob de Hann Highlighs from “Chess”de Ulvaeus/Andersson, Arrajament Johan de Meij.
Actualment la Banda Jove del Conservatori de Manacor, dirigida per Antònia Bassa , té 35 alumnes, als concurs poden dur dos reforços de músics grans,els dos reforços que col·laboraren amb la banda jove varen ser: Margalida Calafell, professora de trompa del Conservatori de Manacor, i membre de la Banda de Música; i Mari Anduix Blanes, clarinet baix i component de la Banda de Música de Manacor, que dirigeix el seu home Eduard Bernabéu.
A més de familiars que donaren suport a la banda, va viatjar a València el director de la Banda de Música de Manacor, Eduard Bernabéu, per donar suport a la banda, el qual acabat el concurs em va informar molt satisfet del segon premi aconseguit per la Banda Jove del Conservatori i vaig aprofitar l’ocasió per demanar la seva opinió:
És un Certamen de molt alt nivell, les altres bandes participants tenien unes plantilles de més de 60 músics. Nosaltres eren 37 músics amb els dos reforços que permet el concurs. L’Edat dels joves que participaren és de 18 als 10 anys. Dels nostres músics participants 10 són ja membres de la banda gran.
Podem dir que hem fet història, Antònia Bassa és una directora única, i ho ha fet molt bé. Demà diumenge al migdia anirem a l’Ajuntament de València a veure la «mascleta» i a fer un poc de turisme i el vespre tornarem a Manacor».

Enhorabona Antònia per aquest segon premi. Satisfeta?: Sí, hem aconseguit el 2on Premi, diploma de participació, i un val de 200 euros en instruments. Ha estat una fita molt important per la banda jove. Els nins han fet una feinada!. Estic molt contenta amb la seva implicació i feina feta!. I molt agraïda als dos reforços que ens han acompanyat i a Eduard, ja que en tot moment ha recolzat a la banda i a la seva iniciativa i suport.

Al Conservatori de Manacor, estudien joves de tota la Comarca i formen part de la Banda de Música Jove de Conservatori. Pel que fa a joves músics llorencins, participaren al certamen, Joan Llinas, que a més és component de la Banda de Música de Manacor, i Mireia Mestre, i Vicenç Pérez, components de la Banda de Música de Sant Llorenç.
Des de card.cat, la més cordial felicitació a tots els, nins, joves i al·lotes que formen part de la Banda Jove del Conservatori de Manacor, i a la seva directora Antònia Bassa, pel merescut premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.