Seguint les recomanacions sanitàries s’ha ajornats al municipi actes musicals, culturals, activitats gent gran, i manifestació a Cala Nau

Ens arriben notícies de l’ajornament de nombrosos actes culturals, musicals,la manifestació de Cala Nau, etc. en prevenció de riscos i seguint les recomanacions sanitàries de les autoritats sanitàries.

Suspès, el concert del duet Voicello previst per demà divendres dia 13 a l’Auditori de Sa Màniga.

A més, el Consell ha ajornat la Trobada de Corals de la Gent Gran de la Part Forana, prevista a l’Auditori Sa Màniga pel dissabte dia 21 de març.

També ens han enviat el comunicat sobre la Manifestació de Cala Nau: us volem informar que seguint amb les recomanacions de la Conselleria de Sanitat i amb la intenció de seguir amb la contenció del coronavirus i evitar-ne la propagació, el Consorci de Turisme ha decidit anul·lar la concentració reivindicativa prevista pel pròxim dissabte. A Cala Nau. Aquesta és una mesura preventiva i de seguretat que considerem responsable en la situació actual.

A Manacor també s’ha ajornat l’acte Homenatge a les Víctimes del franquisme, i altres actes previstos.

Pel que fa a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, la presidenta Margalida Barceló, ha informat als socis que per recomanció de l’Ajuntament de Sant Llorenç, de moment durant els propers 15 dies no hi haurà activitats.
.

Suspès el darrer concert de Voicello a l’Auditori Sa Màniga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.