Ens menteixen i ho sabeu

Les dades del virus a Madrid no quadren per enlloc i tothom qui no creu a cegues amb el que diuen els mitjans ho veu. Mentrestant govern i comunitat de Madrid continuen encaparrotats en deixar entrar i sortir cada dia a milers i milers de persones que treballen però no hi viuen. El trajecte d’aquestes persones no tan sols va a les ciutats i pobles veïns de la capital castellana sinó que sovint son viatges de centenars de kilòmetres fins a altres comunitats autònomes. No tan sols ho dic jo, així també ho afirmava un mallorquí nascut a Ciudad Real i amb família allà, la qual li deia que no hi anàs a visitar-los tot i tenir previst el viatge per aquests dies a causa d’aquesta situació.

Les paraules de la major part dels polítics depenents del govern o amb seu a Madrid “de esta saldremos juntos” tan sols amaguen la veritat, com ja ha han fet altres vegades massa sovint amb molts de temes greus, però sense tants de morts com ara. Veritat incòmoda per a ells que apunta a que hi ha milers més d’infectats dels que ells afirmen als seus informes i compareixences polítiques i que han escampat arreu a causa de creure’s els amos de tot i de tots i de no practicar la solidaritat amb la resta que ells tantes vegades es posen a la boca, fins a haver de rebre les crítiques de diversos governs, tant de dins de l’estat com de l’estranger.

Molts dels que s’autoanomenen com els més patriotes d’Espanya entre tots els patriotes, han aprofitat aquests dies per escapar-se a la seva segona residència de la costa de Marbella. A ells no els ha aturat cap control ni els ha fet tornar enrere, però resulta que els mateixos que ens prohibeixen contractar més policia local i retallen en sanitat, ens envien soldats de la UME des de la península per fer aquí la feina que els seus senyorots els hi diuen que no facin allà.

Mentrestant, continuam pagant els plats romputs els de sempre, ni la monarquia, que ho tapa tot amb els seus discursets, tornarà tots els doblers que ha rebut de comissions, ni els bancs tornaran els doblers que l’estat els hi va regalar de la nostra butxaca per contribuir a aturar aquesta pandèmia. Ja ho deia en Josep Arenas “Valtonyc” exiliat des de Bèlgica, de qui  sovint no m’agrada com diu les paraules però que també sovint arriba amb elles al moll de l’òs, que els Borbons i tot el sistema que l’enrevolta i els defensa, tots aquests patriotes de fireta, són un lladres i a més uns mentiders.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.