Continuen les tasques de desinfecció a la zona costanera. Avui dissabte dia 28 canvi d’hora

El Delegat de la Zona Costanera, Nicolau Bordal, ens ha fet arribar unes fotografies de la tasca de desinfecció que continua a Cala Millor, i sa Coma, és d’agrair el treball que duen a terme voluntaris de Protecció Civil i funcionaris de l’ajuntament, per prevenir de possibles contagis.
Arriba el canvi d’hora. Serà a la matinada del dissabte 28 i el diumenge 29 de març, quan l’horari actual canviarà a l’horari d’estiu, de manera que quan siguin les dues de la matinada, haurem de canviar l’hora a les tres.
Fotos que ens han fet arribar del treball de neteja que continuen a la zona costanera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.