Recomanacions en sèrie (7)

Dràcula (Netflix)

Una mini-sèrie de tres capítols d’una hora i mitja cada un que ens presenta al comte Dràcula i a la resilient monja Agatha Van Helsing, que exercirà de nèmesi del vampir a aquest relat. La sèrie transcorre durant tres períodes temporals, dos en el passat i un a l’actualitat. La sèrie destaca sobretot en els seus diàlegs i en una excel·lent factura fotogràfica. Molt recomanable també la pel·lícula “Dracula Untold” (Dràcula “La história jamas contada) del mateix personatge, però amb un relat totalment oposat a la sèrie que ens ocupa.

Psych (Amazon)

Comèdia de fàcil digestió, molt adequada per fer quatre rialles durant la sobretaula. Dos joves detectius, un d’ells amb uns estrafolaris poders psíquics, seran els encarregats de resoldre els casos més complicats de la comissaria de “Santa Bàrbara”. No hi cerqueu grans tensions ni trames complicades, és de rialla fàcil.

Hunters (Amazon)

Qualsevol cosa que faci n’Al Pacino sempre s’ha de veure, sense voler dir això que l’entorn d’actors o l’argument, acompanyin l’excel·lent qualitat interpretativa d’aquest actor. La sèrie versa al voltant d’una entitat secreta que té com a finalitat liquidar els nazis que es varen refugiar als Estats Units després de la segona guerra mundial.

The Good Doctor (Amazon)

Un jove doctor cirurgià amb la síndrome de savant haurà de demostrar les seves habilitats a l’hora de resoldre casos complicats de cirurgia i combatre també la seva pròpia personalitat, amb dificultats per les relacions socials i poc empàtica, per aconseguir un lloc a l’equip de cirurgia del seu hospital. Per aconseguir-ho comptarà amb gent que l’ajudarà, però per altra banda també hi haurà gent que li posarà traves.

House MD (Netflix)

Mal educat, irreverent, irresponsable, egocèntric… Tot això i molt més, però també el millor especialista alhora de diagnosticar quadres de malaltia complicats, és el personatge que interpreta Hugh Laurie quan es posa en la pell del doctor Gregory House. Una altra de les sèries que gairebé tothom coneix, però a causa de la mala praxis de les emissores televisives de repetir i mesclar capítols, es gaudeix i es digereix molt millor a les plataformes digitals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.