En temps de confinament… (I)

Renovar-se o morir. Actualment molts vivim un tipus de vida nova, la qual podríem qualificar de  sedentària a la qual no tothom  està avesat (jo, el primer). Per això hem hagut de treure recursos d’on no n’hi havia per passar el dia i almanco no tenir la sensació que t’aixeques perquè passi la jornada i res pus.

En el meu cas he de reconèixer que viure a foravila m’ha facilitat les coses (en aquest sentit he estat un privilegiat), però així i tot he hagut d’esprémer l’enginy per trobar activitats productives, entretingudes i positives cada dia de la setmana, no només per jo sinó que també per la família en general. I és que pensant en aquest darrer punt crec que és on he invertit la majoria de temps. Cada matí, entre la meva dona i jo, intentam fer escola a les nostres dues filles (bàsicament la feina que les seves mestres ens han fet arribar, la qual cosa cal agrair i destacar). Després és l’hora de fer tallers de diversos tipus amb elles: hort, d’art, cuina, música, gimcana, circuit d’educació física, etc. I les nines bé que ho agraeixen. Per la tarda ja toca fer feina meva per l’institut (impartesc classes de llengua catalana a Secundària) a través de teletreball (tanta sort que enguany havia fet un curset de noves tecnologies en l’ensenyança al qual ara trec tot el suc)  i també corregesc allò que m’envien els alumnes (que per cert han tengut una resposta admirable). I així quasi arribam a l’horabaixa que aprofitam per fer altres coses… però això ja ho contarem en altres capítols (que tanmateix això pareix que va per llarg!).

Mentrestant, però, us deix algunes imatges d’algunes de les activitats esmentades (si algú les vol imitar, endavant; i si algú vol fer públiques algunes de les seves activitats de confinament per compartir amb la comunitat de Card.cat podeu aprofitar els comentaris o enviar-nos-ho amb una imatge a través del nostre correu electrònic editors@card.cat).

Taller d’hort: plantació d’un garrover.

Taller de cuina: robiols. També hem fet junts creps, panades, pa, panets, galletes dolces i salades, senyorets… (engreixarem ferm!)

Taller d’art

Les nines han après a agafar espàrrecs

Circuit d’Educació Física

    Per acabar vos recoman per fer manualitats o música tres pàgines de mestres i especialistes de la zona llorencina (a pesar que per la xarxa en pogeu trobar més millor potenciar primer les pàgines locals):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.