Sant Llorenç reforça la partida pressupostària del departament de Benestar Social amb 126.000 euros

Aquesta mesura pretén garantir l’atenció a la ciutadania després de l’augment de les necessitats i demandes socials a causa de la crisi de la Covid-19

Amb l’arribada de l’estat d’alarma, el departament de Benestar Social de l’Ajuntament ha vist incrementada de manera molt considerable la seva feina. Per fer front a aquesta nova situació, el plenari extraordinari celebrat aquest dijous 23 d’abril va aprovar una modificació de crèdit extraordinària de 126.000 € per a aquest departament, per tal de poder seguir atenent de forma efectiva les demandes de la ciutadania.

Aquesta partida s’ha eliminat del pressupost de festes de tot el municipi i fou aprovada amb els vots a favor de l’equip de Govern a favor. L’oposició hi va votar en contra.

Aquesta és només una de les primeres mesures que adoptarà el consistori i és que aquests dies, els tècnics municipals estan preparant els informes pertinents per poder fer també exempcions d’alguns dels impostos que són competència de l’ajuntament.

Recordam que el departament de Benestar Social s’encarrega de la gestió dels serveis d’ajuda i menjar a domicili, assessorament familiar i educatiu, orientació jurística i també atenció psicològica per a tothom que ho necessiti.

Si sabeu o necessitau vosaltres mateixos ajuda en algun d’aquests sentits, no dubteu en posar-vos en contacte amb el departament via telefònica al 971 569 549 si sou de Sant Llorenç o Son Carrió o al 971 812 083 en el cas de pertànyer a la zona costanera. També podeu enviar un correu electrònic a ssocials@santllorenc.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.