Nou logotip i plana web del projecte East Mallorca

Comunicat East Mallorca:
El projecte East Mallorca continua avançant. Ara més que mai el treball conjunt dels municipis del Llevant ens farà més forts.

En la situació actual és més necessari que mai replantejar-se estratègies i definir cap on volem anar. És per això que s’ha donat un nou impuls al desenvolupament econòmic dels municipis del Llevant mallorquí mitjançant l’elaboració del nou logotip de la marca East Mallorca, un logotip que vol representar la força del treball conjunt i de la unió entre iguals per crear un producte millor, més complet i complementari.

A més d’aquest nou logotip també s’ha posat en funcionament la nova plana web turística www.eastmallorca.com on per ara, es recopilen els productes i els actius del destí. Destaquen els productes centrats en l’esport, la natura, la cultura i el turisme de convencions i reunions. Productes centrats en la desestacionalització i en l’atracció de fluxos de visitants durant tot l’any.

East Mallorca és una iniciativa conjunta dels municipis d’Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. Neix amb l’objectiu de potenciar, diversificar i desestacionalitzar el turisme en la comarca de Llevant. East Mallorca és un destí amb una capacitat de més de 70.000 places turístiques, el 24% del total de Mallorca, i una superfície total de 580 km2 dels que 215 km2 son superfície protegida com a resultat del gran valor ecològic i ambiental de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.