Noves sonades del mestre de xeremiers Antoni Genovart i família animant la clausura

La família del bon amic i mestre xeremier, Antoni Genovart, continuen cada dia sortint al terrat a fer una cançó per a tots els veïnats de Sant Llorenç, contribuint a fer aquesta clausura més entretinguda.
La primera cançó d’avui és una cançó medieval “Saltarel·lo”; segueix “Jota de Foravila” de l’autora Ann Simpson; Marxa de Cala Anguila autor Antoni Perelló; Tourdion cançó del renaixement, adapta a les xeremies; Mamma cançó cantada; i Xeremies Ball de l’ós.

Marxa de Cala Anguila

Mamma (Roger Berenguer)

Ball de l’ós

Saltarel·lo

Jota de fora-vila

Roger Berenguer-You rase me up

Tripetes (Popular provença, francesa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.