Es precinta la platja de Porto Cristo per seguretat

Les obres d’emergència sobre el passeig marítim de Porto Cristo obliguen a l’Ajuntament a tancar una zona de la platja.

A finals de gener la borrasca Glòria va ocasionar múltiples desperfectes en els espais públics de la zona costanera de Manacor, la majoria dels quals s’ubiquen en zona de domini maritimoterrestre, depenent de la Demarcació de Costes. Després d’haver-ne sol•licitat formalment la concessió, l’Ajuntament de Manacor s’ha pogut fer càrrec de la posada en marxa de les obres necessàries per reparar ambdós passejos marítims i evitar el perill que el seu estat actual suposa per la seguretat de les persones.

En el cas de les Coves Blanques de Porto Cristo, les actuacions consisteixen en la reparació del mur de suport del passeig, la reconstrucció del paviment, prèvia demolició de l’existent, la substitució de la barana i la reposició del servei d’enllumenat públic. Es preveu que el termini d’execució sigui de tres mesos i el cost estimatiu de les obres ascendeix a 290.000 euros.

Amb tot, donat que és zona d’obres, per qüestions de seguretat i per recomanació de la direcció d’obres, una zona de la platja de Porto Cristo ha quedat precintada i delimitada amb tanques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.