Anul·lats el Festival Clown i la Fira de Primavera de Cala Millor

Comunicat de premsa Ajuntament de Son Servera
Suspeses les cloendes de les escoletes municipals esportives de Son Servera i Cala Millor i la Mostra de Teatre, i Escola de Música i Dansa de Son Servera.
A causa de la Covid-19 també queden anul·lats el festival clown i la fira de Primavera de Cala Millor.
Atesa la situació actual arran de la crisi de la Covid-19 i amb la incertesa de no saber com avançaran les diferents fases establertes des del Ministeri de Sanitat, ens veiem obligats a suspendre per enguany la cloenda de les Escoletes Esportives Municipals, la Mostra de Teatre Escolar i el final de curs de l’Escola de Música i Dansa previstes per als mesos de maig i juny, en què els vostres fills i les vostres filles havien de representar les diferents activitats i obres que havien anat preparant fins a mitjan mes de març.
Des del Poliesportiu som conscients que el mes de novembre vàreu pagar per un servei per a tota la temporada i que el vostres fills i les vostres filles no han pogut gaudir. Per tant, quan ens sigui possible us efectuarem la devolució de la quota proporcional al temps d’inactivitat i al vostre pagament realitzat.
Quant a les quotes mensuals per activitats de Teatre Escolar i de l’Escola de Música i Dansa, evidentment ja no se us cobrarà cap liquidació restant. La darrera remesa que us vàrem passar pel banc era la referent al cobrament dels mesos de gener i febrer.
Des de les regidories d’Esports i de Cultura volem agrair-vos a tots la confiança que heu dipositat en les activitats municipals. Estam segurs que el setembre podrem començar de nou una nova campanya, a la qual us hi esperam amb més il·lusió que mai.
A més, en aquest mateix sentit i a causa de la situació actual, l’Ajuntament de Son Servera també s’ha vist obligat a prendre la decisió de suspendre tant la celebració del Festival Clown com de la Fira de Primavera de Cala Millor, que com cada any estaven previstes per al me de maig.
Us donam les gràcies per la vostra comprensió, us enviam moltes forces i ànims, i esperam que tota aquesta situació se solucioni al més aviat possible i tots puguem tornar de nou a la normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.