Educació treu a licitació l’ampliació del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

La Conselleria d’Educació, Universitat i Investigació acaba de publicar a la Plataforma de contractació de el sector públic de el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de el projecte d’ampliació de CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma, a Sant Llorenç des Cardassar. Aquesta actuació surt a licitació per un total de 1.850.759 euros, té un termini d’execució de 11 mesos i és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears.
Cal destacar que es tracta de donar resposta a les necessitats d’espai que té en l’actualitat el centre i que un cop acabat, beneficiarà a més de 295 alumnes del municipi. El projecte preveu la construcció de set noves aules polivalents i permetrà la retirada de les cinc aules modulars que té en l’actualitat.
El projecte d’ampliació suposa la construcció d’un nou edifici de planta baixa i planta primera que incrementa en 2.000 m2 la superfície construïda de centre. A més, complint la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous centres i ampliacions, el nou edifici del CEIP Punta de n’Amer tindrà una qualificació energètica A, que certifica un consum energètic gairebé nul. L’obra de reforma i ampliació preveu les següents actuacions:
– Ampliació de l’edifici d’educació primària amb un nou mòdul de planta baixa i planta primera situat en l’extrem nord del passadís interior. La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un càtering a la planta baixa, i de quatre aules polivalents a la primera planta.
– Nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat ubicat a l’ampliació.
– Nous nuclis de banys d’alumnat, personal docent, personal no docent i bany adaptat ubicats a l’ampliació.
– Nou porxo de jocs situat entre l’edifici de primària i el d’infantil, amb accés des del nou mòdul, des del pati de primària (zona de la pista de bàsquet) i també des del pati d’infantil.
– Reforma de la zona afectada dels passadissos de l’edifici existent amb l’enderrocament d’un despatx a la primera planta i la instal·lació d’un vestíbul d’independència que connectarà els dos edificis.
– El nou edifici disposarà de coberta, accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.
Un cop publicada, totes les empreses interessades poden presentar-se a el procés de licitació. Aquesta actuació de més de 1’8 milions d’euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.