Educació treu a licitació l’ampliació del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

La Conselleria d’Educació, Universitat i Investigació acaba de publicar a la Plataforma de contractació de el sector públic de el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de el projecte d’ampliació de CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma, a Sant Llorenç des Cardassar. Aquesta actuació surt a licitació per un total de 1.850.759 euros, té un termini d’execució de 11 mesos i és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears.
Cal destacar que es tracta de donar resposta a les necessitats d’espai que té en l’actualitat el centre i que un cop acabat, beneficiarà a més de 295 alumnes del municipi. El projecte preveu la construcció de set noves aules polivalents i permetrà la retirada de les cinc aules modulars que té en l’actualitat.
El projecte d’ampliació suposa la construcció d’un nou edifici de planta baixa i planta primera que incrementa en 2.000 m2 la superfície construïda de centre. A més, complint la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous centres i ampliacions, el nou edifici del CEIP Punta de n’Amer tindrà una qualificació energètica A, que certifica un consum energètic gairebé nul. L’obra de reforma i ampliació preveu les següents actuacions:
– Ampliació de l’edifici d’educació primària amb un nou mòdul de planta baixa i planta primera situat en l’extrem nord del passadís interior. La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un càtering a la planta baixa, i de quatre aules polivalents a la primera planta.
– Nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat ubicat a l’ampliació.
– Nous nuclis de banys d’alumnat, personal docent, personal no docent i bany adaptat ubicats a l’ampliació.
– Nou porxo de jocs situat entre l’edifici de primària i el d’infantil, amb accés des del nou mòdul, des del pati de primària (zona de la pista de bàsquet) i també des del pati d’infantil.
– Reforma de la zona afectada dels passadissos de l’edifici existent amb l’enderrocament d’un despatx a la primera planta i la instal·lació d’un vestíbul d’independència que connectarà els dos edificis.
– El nou edifici disposarà de coberta, accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.
Un cop publicada, totes les empreses interessades poden presentar-se a el procés de licitació. Aquesta actuació de més de 1’8 milions d’euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.