L’Orquestra Pizzicatos del Conservatori de Felanitx obté el 1r premi al concurs musical online “Treu la teva millor versió”

Els joves alumnes de l’Orquestra Pizzicatos del Conservatori de Música de Felanitx, dirigits pel professor Vicens Bausá, interpretant l’Himne d’Europa, han obtingut el 1r premi de la categoria infantil entre més de 50 participants, al concurs online “Treu la teva millor versió!”, convocat pel Centre Balears Europe Direct en motiu del dia d’Europa.
El director del Conservatori, Joan Oliver, va fer arribar la seva felicitació als alumnes membres de l’orquestra, així com al director Vicens Bausá, felicitació que va fer extensiva a tots els pares i mares dels alumnes, ja que sense la seva implicació no hagués estat possible.
L’Orquestra de Corda Infantil del Conservatori de Felanitx està formada per: Mario Gil, Mariona Fontcuberta, Neus Aleixandre, Onofre Sureda, Maria Rigo, Toni Adrover, Llibertat Cler, Bàrbara Cerdà, Dunya Demas, Caterina Nicolau, Lluís Font, Macià Cerdà, i Nathaniel Atamanczyk.
La resta de guanyadors del concurs música online “Treu la teva millor versió!” han sigut: Categoria Adults Solistes, Gaspar Müller, guitarra, Palma. Adults Grups, el grup de joves de Palma, Javier Moyá Puigcercós, piano, Josué KAiruz Merino, violí, i Marta Perelló Fernández, violoncell. Infantils solistes, Roger Fornaguera Bernat, violí, de Soller.
El jurat del concurs musical ha estat integrat per: Josep Romero, director del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca; Miguel Gonell, director del Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca; Pablo Mielgo, director Orquestra Simfònica de les Illes Balears; Valentin Moldovan, president de Joventuts Musical de Sóller i cap d’estudis adjunt del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.
En esser possible, el Centre Balears Europa i la Consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez , lliuraran els premis en un acte d’entrega als guanyadors que es realitzarà a la seu de la conselleria, carrer Palau Reial, 17 de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.