Son Servera rebaixa un 50 % la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2020

Comunicat Ajuntament de Son Servera
Son Servera rebaixa un 50 % la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2020.
Així s’ha aprovat en el ple ordinari dijous 21 de maig i que també permet la bonificació total d’aquesta quota en cas de famílies vulnerables

L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat en el primer ple ordinari municipal després de l’Estat d’Alarma l’establiment excepcional, com a mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19, de la bonificació del 50 % de la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2020, a l’espera de la seva publicació oficial en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Ho ha fet a través d’una modificació de l’Ordenança municipal núm. 29 que regula el preu públic per a la prestació de serveis socioeducatius i amb la intenció de mitigar l’efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans, especialment en els col·lectius més vulnerables.

A més, amb aquesta modificació l’Ajuntament tendrà també la possibilitat de bonificar totalment aquesta quota a famílies amb una situació de vulnerabilitat o risc, les quals quedaran exemptes d’aquest pagament per tal que els menors puguin disposar del servei sense cap tipus de discriminació.

Les escoles d’estiu seran previsiblement el primer servei educatiu que es pugui oferir a la ciutadania després de la crisi de la Covid-19 i amb aquesta decisió el Govern municipal vol evitar qualsevol tipus de desigualtat, alhora que es vol reduir la pressió econòmica a les famílies serverines.

Suspensió de la taxa d’ocupació pública durant tot el 2020

Per altra banda, també cal destacar que en aquest mateix ple s’ha aprovat de forma definitiva la suspensió de la taxa d’ocupació pública a bars i restaurants anunciada per l’Equip de Govern. Una taxa que queda suspesa fins al 2021 i, per tant, no s’haurà de pagar fins l’any que ve.

Una decisió que també es pren amb la mateixa intenció de poder contribuir com a administració local a mitigar l’efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans, en aquest cas empreses i autònoms que s’han vist obligats a aturar la seva activitat econòmica durant gairebé dos mesos.

Un pensament a “Son Servera rebaixa un 50 % la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2020


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    A Sant LLorenç podrien agafar exemple d’aquesta bona iniciativa….. però bé això serà si tenim escola d’estiu, esperem que si, i que ben aviat l’Ajuntament decideixi que fan amb l’escola d’estiu i ens informin…..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.