Son Servera remodelarà la plaça de l’edifici de la llar de gent gran de Son Servera amb una subvenció del Consell de Mallorca de 270.000 euros

L’Ajuntament de Son Servera remodelarà la plaça de l’edifici de la llar de gent gran de Son Servera gràcies a una subvenció del Pla d’obra i servei del Consell de Mallorca que atorga al consistori 270.000 euros. La quantitat de la subvenció d’enguany és més gran que en altres anys en tractar-se d’una inversió bianual, després que els ajuntaments facin aquesta demanda al Consell per a poder dedicar la subvenció a projectes més grans.

La subvenció de 270.000 euros servirà per fer la plaça més accessible i funcional

L’Equip de Govern ha pactat utilitzar la subvenció per a la remodelació d’aquesta plaça, una plaça molt concorreguda del municipi i que permetrà facilitar l’accés a les persones usuàries i la convertirà en més accessible i funcional.

Així, s’eliminaran totes les barreres arquitectòniques que encara existeixen a la plaça i s’habilitarà a l’edifici amb un ascensor que connectarà el centre de dia i la llar de gent gran amb el segon i el tercer pis, on s’hi troba una sala polivalent on es realitzen diverses activitats i s’adaptaran els banys.

A aquestes obres, orientades a garantir l’accessibilitat de totes les persones usuàries, se suma un pla d’embelliment de tota la plaça que aposta pel compliment de la Llei de memòria històrica que garanteixi un poble per a tots.

Des del Govern es considera aquesta decisió important i necessària, i unes obres que completen les inversions fetes per millorar l’accessibilitat del municipi.

Comunicat de premsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.