La Banda de Música de Manacor reprèn els assajos i a finals del mes de juny oferirà concerts

La passada setmana vaig parlar amb el director de la Banda de Música de Manacor, Eduardo Bernabéu, i em va informar que a finals de maig la banda de música reprenia els assajos, ja que des de la gerència de l’Auditori de Manacor els han ofert poder participar en l’obertura de l’Auditori després d’aquests mesos de portes tancades pel confinament de la Covid 19.
Arran de l’oferta, el director ha considerat que és una oportunitat per tornar a posar en marxa l’activitat de la banda. Sempre respectant la normativa i seguint les mesures de seguretat establertes. A més, d’altres programades pel propi director. Per aquest motiu els músics van a començar els assajos en grups reduïts, per als quals el director i la junta directiva de la banda han establert unes normes i pautes que seguiran tots els músics per garantir la seva pròpia seguretat i la dels seus companys.
Si tot surt com està previst i no hi ha novetats els concerts de la Banda de Música a l’Auditori de Manacor estan prevists entre els dies 25 i 27 de juny.
Fotos componentes de la junta directiva de la banda preparant local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.