Els Al·lots de Llevant i les colles castelleres continuen sense poder tornar reprendre l’activitat castellera

Els Al·lots de Llevant i totes les altres colles castelleres també s’han vist afectades pel coronavirus. A començament de març, quan només duien un mes assajant i després d’haver fet una actuació, aturaren la seva activitat. A hores d’ara, és un incert saber quan podran tornar assajar i sortir a plaça. Els castells són una activitat que impliquen molta de gent i, sobretot, necessiten que aquesta gent estigui en contacte. Aquesta premissa encara fa més difícil saber quan les colles podran tornar a la seva activitat amb garanties i respectant les condicions higièniques i sanitàries necessàries.

Aquests dies, els Al·lots haurien tengut la seva primera actuació important de l’any, les Fires i Festes de Manacor, que tradicionalment obren el seu calendari de més compromís. Ara mateix, els Al·lots no es plantegen objectius a nivell tècnic, tan sols estan a l’expectativa de saber quan podran tornar al seu local del carrer Nou de Manacor i quan es podran tornar posar la camisa verda.

Desitjam als Al·lots de Llevant que es pugui normalitzar el més prest possible l’actual situació i esperam per al bé de tots que es trobi aviat una solució, i és pugui acabar amb el maleit virus del Covid-19, que tantes víctimes sa cobrat arreu del món.
Si la situació actual millora ens agradaria que el mes de setembre els Al·lots pugin actuar a les Festes del Turista Cala Millor com ja és tradició.

Foto actuació 28 de setembre Festes del Turista 2019.
Foto Diada 12 d’octubre 2019 a sa Bassa de Manacor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.