Festes Sant Joan Pelut 2020

Aquest any, les festes de Sant Joan Pelut són més úniques que mai, ja que també festejam dos aniversaris especials.
En primer lloc, celebrarem el quaranta aniversari de la recuperació d’aquesta festa popular a Sant Llorenç des Cardassar. Concretament, la interpretació de la dansa tradicional de Sant Joan Pelut, d’origen desconegut, va ser recuperada a la dècada dels anys setanta i cada any que passa la celebram amb més força i intensitat que mai.

 En segon lloc, celebram el vint-i-cinquè aniversari de la participació de Biel Nicolau en el paper de Sant Joan Pelut. Des de l’Ajuntament aprofitam l’ocasió per agrair-li profundament la seva participació i implicació en aquesta festa tan estimada per a tots nosaltres.

 
No obstant, la situació excepcional que estam vivint degut al #COVID19, farà que aquesta festa popular es vegi modificada substancialment per tal de poder complir amb la normativa sanitària vigent i per poder garantir la seguretat de totes les persones assistents. Per això, us recordam les indicacions que caldrà seguir:
 
  • A l’interior de l’Església l’aforament es limitarà a 166 persones (3 persones per banc) i l’ús de mascaretes serà obligatori.
  • A la pl. de l’Església l’aforament es limitarà a 200 persones assegudes. La distància de seguretat serà d’1.5 metres. Si no és possible mantenir la distància, l’ús de mascaretes serà obligatori.
Volem recordar-vos que és imprescindible que seguiu la normativa establerta per a garantir la seguretat de tothom qui vulgui gaudir de la festa. Així mateix, esperam que poguem festejar aquesta festivitat al màxim, tot i que aquest any sigui d’una forma tan excepcional.

Un pensament a “Festes Sant Joan Pelut 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.