Arriben les Festes del Carme 2020 a Porto Cristo

Comunicat Ajuntament de Manacor

Fins a setze activitats ompliran Porto Cristo de color durant tretze dies.
Aquest dimarts migdia s’ha dut a terme la presentació del cartell de les Festes del Carme 2020. Les festes començaran avui dimarts 7, amb una xerrada d’APROP, a les 20 h al Club Nàutic, i clouran el diumenge 19 amb jocs populars infantils a càrrec de Tres Potes, a les 10.30 h a la plaça del Sol i la Lluna, i teatre a la fresca amb l’obra «Una flor no fa estiu», a les 22 h a la mateixa plaça.

Les següents activitats completaran el programa:

Cursa virtual
Dijous 9, durant tota la jornada

Pregó de festes
Divendres 10 a les 20 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Decoram els carrers de Porto Cristo
Dissabte 11 a les 10 h

Revetla Gent Gran
Dissabte 11 a les 21.30 h

Animació infantil
Diumenge 12 a les 10 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Mostra de dibuix
Dilluns 13 a les 10.30 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Concert de la banda municipal de música de Manacor
Dilluns 13 a les 21.30 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Missa i ofrena floral
Dijous 16 a les 19.30 h
A la plaça del Carme

Cinema infantil a la fresca
Dijous 16 a les 22 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Cinema a la fresca «Jostissi de Carreró»
Divendres 17 a les 21 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Festa ecològica
Dissabte 18 a les 10.30 h
A la plaça del Sol i la Lluna

XIII TRIESPORT
Dissabte 18 a les 17 h
Al passeig de la Sirena

Revetla Jove
Dissabte 18 a les 21.30 h
A la plaça del Sol i la Lluna

Per accedir als actes i garantir el compliment de les mesures excepcionals de prevenció, es podran recollir les entrades gratuïtes a l’Oficina Municipal de Turisme de Porto Cristo, a la plaça de l’Aljub a partir de dia 8 de juliol, de les 10.30 h a 13.30 h. Les entrades aniran enumerades i amb un color específic per a cada acte amb aforament limitat.

Segons el regidor de Festes, Artur Aguiló, «hem volgut que les Festes del Carme es poguessin celebrar i que ho poguéssim fer amb la màxima seguretat possible». A més, ha volgut fer menció a «la gran quantitat de gent i entitats que participen per poder configurar el programa» i agrair la seva col·laboració. Per la seva banda, el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, ha volgut afegir que «estam contents de poder celebrar una festivitat molt celebrada a Porto Cristo que enguany, donada la situació sanitària, ha esdevingut més familiar que mai».

Finalment el batle, Miquel Oliver, ha assegurat que el municipi “vol ser referent en garantir les condicions de seguretat a les festes que venen” i, per això, demana comprensió als veïnats donat que “no són les festes que voldríem, són unes festes atípiques adaptades a un temps atípic”.

A més, a la presentació hi ha assistit el regidor d’Activitats, Carles Grimalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.