L’Ajuntament de Son Servera sumarà 30.000 euros més de les arques municipals a les ajudes aportades per la CAIB i el Consell per ajudes a autònoms

Comunicat de premsa.
L’Ajuntament de Son Servera sumarà 30.000 euros més de les arques municipals a les quantitats aportades per la CAIB i pel Consell per a ajudes a autònoms per la crisi de la Covid-19

Aquesta quantitat pertany a la partida pressupostària de Festes, que aquest any es destinarà a ajudes per a la ciutadania

Després que la CAIB aportàs gairebé 70.000 euros i el Consell, 30.000 euros més per tal de poder donar ajudes als autònoms del municipi que han vist afectats els seus negocis amb la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Son Servera ha volgut sumar a aquests 100.000 euros, 30.000 euros més de les arques municipals.

Una suma que té l’objectiu que aquesta ajuda pugui arribar a com més afectats millor i que s’ha pogut fer gràcies al traspàs de la partida pressupostària de Festes d’enguany, que es vol destinar majoritàriament a ajudes socials després que s’hagin hagut de reduir o, en alguns casos, cancel·lar per la crisi sanitària.

Els criteris a l’hora de repartir els ajuts entre els autònoms, definits des del Govern, es guiaran pel nombre d’empleats al seu càrrec: així, un autònom rebrà fins a 2.000 euros; si tenen un o dos treballadors, 2.500 euros; i en el cas de més de 2, l’ajuda ascendirà als 3.000 euros.

Cal remarcar que aquestes ajudes s’han de sol·licitar directament per l’afectat, i per tal de facilitar-ho des del Consell han enviat un assessor que setmanalment al municipi per ajudar a formalitzar aquesta sol·licitud amb qui els afectats poden acudir amb cita prèvia.
Després que el ple ordinari del mes de juliol hagi aprovat aquest acord, la setmana que ve se signarà el Conveni amb la CAIB i el Consell.

«Des de la regidoria de comerç hem fet i feim tot i quant està en les nostres mans per tal que les nostres petites i mitjanes empreses i autònoms tinguin al seu abast tota l’ajuda possible. Lluitam per no veure comerços buits» ha afegit Ramon Reus, regidor de l’àrea.

2 pensaments a “L’Ajuntament de Son Servera sumarà 30.000 euros més de les arques municipals a les ajudes aportades per la CAIB i el Consell per ajudes a autònoms

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.