Vaga indefinida de diferents contractes municipals de neteja de l’empresa Melchor Mascaró

CCOO anuncia vaga indefinida a Ariany, Maria, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sant Llorenç, Sineu, Vilafranca a la neteja municipal
Igualment, el 7 d’agost a les 06’00 h també es convoca en inici de vaga, amb caràcter indefinit, contra la contracta de l’Empresa Melchor Mascaró a l’Ajuntament de Sant Llorenc des Cardassar.
CCOO convoca vaga a diferents contractes municipals de neteja de l’empresa Melchor Mascaró. La Federació de Construcció i Serveis de CCOO de les Illes Balears iniciarà vaga contra Melchor Mascaró en la contracta de “Es Pla” que afecta 14 pobles de Mallorca, el dia 06 de Agost de 2020 a les 06’00 hi tindrà caràcter indefinit, per la precarietat laboral, modificacions per part de l’empresa de torns, horaris i descansos.
A més la vaga vindrà definida per la sobrecàrrega de el pes permès dels camions; l’elaboració d’un calendari digne per als treballadors; càrregues de treball brutals ja que en cada camió havien d’anar dos peons i un conductor, i ara s’està fent amb un conductor i un peó, i el conductor ha de baixar a ajudar al peó quan aquesta funció és de peó i aquesta pràctica és il·legal perquè el conductor no pot baixar del camió; i diversos incompliments de la Llei de Prevenció es posen en risc la salut dels treballadors.
Aquesta vaga va afectar tots els següents pobles: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca.
Igualment, el 7 d’agost a les 06’00 h també es convoca en inici de vaga, amb caràcter indefinit, contra la contracta de l’Empresa Melchor Mascaró a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, motivada per la petició d’augment de salari base , càrregues de treball, renovació del material laboral i per l’actitud de l’empresa de no haver realitzat cap pujada salarial des de l’any 2009.
A més la vaga vindrà definida per la sobrecàrrega de el pes permès dels camions; l’elaboració d’un calendari digne per als treballadors; càrregues de treball brutals ja que cada camió havien d’anar dos peons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.