L’Ajuntament de Manacor ha tramitat 106 expedients d’ajudes al lloguer

Comunicat: L’Ajuntament de Manacor ha tramitat 106 expedients d’ajudes al lloguer, en el marc de la convocatòria d’ajudes publicada al BOIB per la Conselleria deMobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, i que contemplava un termini de dos mesos per presentar les sol·licituds.
Durant els mesos de juny i juliol, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Manacor ha atès més d’un centenar de persones interessades en acollir-se a aquesta convocatòria, que estableix quanties del 40% de l’import del lloguer mensual,i de fins al 50% per joves menors de 35 anys o per persones majors de 65 anys.
Aquestes ajudes s’atorgaran amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020 i per un termini màxim de 12 mesos.
Aquestes atencions presencials s’han programat mitjançant cita prèvia, ja sigui per telèfon o correu electrònic, que el Consistori va posar a disposició dels manacorins i manacorines. Les persones interessades en conèixer les condicions de la convocatòria estan estat ateses presencialment i han rebut la informació i el suport tècnic per tal d’aportar la documentació necessària per tramitar l’expedient. D’aquesta manera, cada usuari ha estat citat una mitja de dues vegades: la primera, es comprovava el compliment dels requisits i se’ls informava de la documentació a aportar; la segona
vegada, es procedia a tramitar la sol·licitud telemàticament a través de la seu electrònica de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.
La delegada d’Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa, ha valorat molt positivament la gran tasca que s’ha fet durant els darrers dos mesos i ha defensat la necessitat de continuar reforçant l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, afirmant que «s’ha demostrat
que era totalment necessari oferir aquest servei públic, gratuït i des de la proximitat que està practicant l’Ajuntament de Manacor». Ha afegit també que «aquest tipus de polítiques reforcen la col·laboració entre diferents administracions, sempre amb la
finalitat d’arribar a tots els racons del nostre municipi i ajudar les persones amb pocs recursos econòmics a que tinguin un habitatge digne»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.