Primera sortida dels usuaris del Centre de Dia de l’Ajuntament de Son Servera

El Centre d’Estades Diürnes de l’Ajuntament de Son Servera, és un servei sociosanitari que durant el dia ofereix atenció integral a les persones grans que tenen una determinada situació de dependències per a realitzar activitats quotidianes. Ofereix serveis d’acollida i suport amb una finalitat terapèutica, de rehabilitació i assistencial. Poden ser usuàries les persones majors de 55 anys que visquin soles o que convisquin amb els seus familiars, i que presentin una situació de dependència ja sigui per un problema de salut física o de deteriorament cognitiu. A més, també ofereix informació i suport per tal de reduir l’estrès de les famílies que actuen com a cuidadors.
Entre altres ofereix les següents activitats: Tallers de memòria, estimulació cognitiva, lectura, rehabilitació física, musicoteràpia i psicomotricitat, estimulació sensorial, activitats de la vida diària, tallers de manualitats; a més de totes les comoditats assistencials.
Degut a la Covid-19, la passada setmana els majores del Centre de Dia, tornarem poc a poc a “normalitat” i aprofitant una gran exposició de pintura a l’Església Nova de Son Servera, varen sortir a gaudir-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.