Margalida Rosselló, nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí

Margalida Rosselló és, de dia 1 d’agost, la nova directora de l’Escola Municipal de Mallorquí. La historiadora manacorina substitueix Emma Terés en el càrrec a conseqüència de la seva dimissió després de nou anys.
Rosselló, professora d’Història i Geografia de secundària, és també creadora i professora dels exitosos cursos d’Història de Mallorca de l’Escola de Mallorquí que s’imparteixen des del 2014. A més, ha exercit anteriorment de directora de l’entitat durant la baixa per maternitat d’Emma Terès.
Segons el batle Miquel Oliver, “la gerència d’institucions culturals com l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Institució Alcover està impregnada de la personalitat i la manera de fer de la persona, hi ha ideari i filosofia darrere” i afegeix que són pilars pels drets lingüístics i la cultura pròpia.
Fa 47 anys que l’Escola Municipal de Mallorquí treballa activament en la defensa, promoció i difusió de
la llengua i la cultura catalanes per mitjà de cursos, tallers, monogràfics i publicacions. És una institució cabdal que cada any creix tant en nombre d’inscripcions com en propostes educatives i culturals.
Comunicat Ajuntament de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.