“Confinament Artístic”, la nova obra d’Ivan Martín i Marc Bibiloni

Ivan Martín i Marc Bibiloni són Allunyats Teatre. Aquesta companyia va nèixer durant el confinament  i ara els seus dos integrants es confinaran voluntàriament per A realitzar una residència artística a Sa Talaia, a Santanyí.

Aquesta residència artística, en col·laboració amb Sa Talaia, la desenvoluparan del 24 al 31 d’agost,  per tal d’acabar de perfeccionar el muntatge de l’obra Història del Zoo, d’Edward Albee, un clàssic nord-americà de gran qualitat però molt poc representat a les nostres illes.

L’estrena absoluta està prevista per als dies 4 i 6 de setembre al Teatre Principal de Santanyí, dins la programació del Festival S’Illo.

Sens dubte, una obra que no pots deixar passar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.