Gabriel Fiol i Bruno Sotos, de la discogràfica Blau, inclosos a la consideració de la 21a entrega Anual dels Latin Grammy

Els músics mallorquins, Gabriel Fiol, amb el seu disc Cello Works 2 y el senzill “Big Sur California”, i el cantant Bruno Sotos, amb la cançó i el video “EL Eco de la Calle”, tots dos representats per la discogràfica Blau de Miquel Àngel Sancho, han estat inclosos a la consideració de la 21a Entrega Anual del Latin GRAMMY.
La música de Gabriel Fiol, ha estat valorada per la seva originalitat i la distinció personal que la fa diferent a la música clàssica actual. El disc Cello Works 2 ret homenatge a la nostres illes, és una música descriptiva inspirada en el mediterrani Balear i Pitius. En quant el senzill Big Sur California, és fruit del darrer viatge que va fer a Estats Units, concretament a California a les costes del Big Sur.
Gabriel Fiol, ens explicà. “ ha estat tota una sorpresa i és un gran plaer de que la meva música estigui tant ben considerada. Els Latin Grammy són uns premis internacionals molt importants i només el fet que hagin escoltat i valorat la meva música em fa sentir una immensa alegria i m’anima a seguir com-posant i interpretant les meves obres”.
Parlarem amb Miquel Àngel Sancho, director de Produccions Blau, per saber la seva opinió i ens va dir el següent: “Per una productora com Blau ja és un èxit que en Gabriel Fiol i en Bruno Sotos siguin tinguts en compte a uns premis de categoria internacional com són el Latin Grammy. La presencia tant d’en Gabriel com d’en Bruno. és un reforçament que ajuda a la projecció exterior de la resta dels nostres artistes illencs. Hem d’aprofitar ocasions com aquesta per sensibilitzar no només als mitjans de comunicació, sinó també a la nostra societat, per donar-li valor a la cultura musical del nostre entorn».
L’Entrega anual del premis Latin Grammy i les nominacions dels premiats d’aquest any s’anunciaran el 29 de setembre. L’entrega dels premis està prevista per el mes de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.