Celebrada la missa solemne en honor a la Patrona de sa Coma, Santa Maria i ajornat el concert de la Banda de Música

Enguany, degut a les restriccions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19, les Festes Patronals de sa Coma, havien quedat restringides a la missa en honor de la Patrona de sa Coma, Santa Maria, i un concert de cambra a càrrec dels components de la percussió i dels saxofons de la Banda de Música de Sant Llorenç.
Tot estava previst i apunt per el anunciat concert, ja que el camió de la brigada municipal de Sant Llorenç havia duit tots els instrumentes a l´església, però el dissabte va sortir un decret al BOE del Govern Balear que prohibia tots els concerts i altres actes durant els properes 15 dies, i davant la decepció de músics, i dels comarins i comarines, es va ajornar el concert.
El rector Fra Pere Vallespir, va celebrar la missa solemne en honor de la Patrona de sa Coma, durant el transcurs del qual es va celebrar un bateig.
Degut els actuals robatoris – i que ja publicàrem la setmana passada- la imatge de Santa Maria de sa Coma, va presidir la missa sense la seva corona, que per motius de seguretat, davant els actuals circumstàncies, s’han retirat de les esglésies.
Acabada la missa solemne, Fra Pere va tornar posa a disposició dels músics, l’església per a la celebració del concert, sempre que les autoritats sanitàries donin el seu permís, i va cedir la paraula al batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, present a la missa com cada any. El batle va lamentar la decepció de músics i públic perquè no es pogués du a terme el concert, però es va comprometre a tornar dur els instrumentes a l’església per a la celebració del concert quan heu permetin les circumstàncies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.