Presentació del primer disc del compositor Xavier Gelabert amb Octoechos Choir

El proper dissabte dia 19 de setembre, el compositor manacorí Xavier Gelabert, juntament amb Octoechos Choir, presentarà el seu primer disc, amb l’estrena de l’òpera per cantatriu i electrònica «La violació de Lucrècia» amb Cristina Brunet com a Lucrècia.
L’acte donarà inici a les 19:30 hores i tindrà lloc al Convent de Manacor. L’aforament serà limitat i deixaran entrar fins omplir l’aforament designat.
Octoechos Choir és un ensemble vocal especialitzat en músiques de nova creació dels segles XX XXI. La formació és relativament recent, i seus membres són Aina Lilia Domínguez, Cristina Brunet, Maria Antònia Fernández, Mireia Rosa Ferriol, Aitor Palmer, Nadal Roig, Luis Aleñar, i Xavier Gelabert.
El concert està emmarcat en la gira de presentació del primer enregistrament de la formació, a càrrec de l’estudi de Cas Músic S.C (Santa Eugènia, Mallorca), en el qual inclou les peces del primer disc del compositor Xavier Gelabert Muntaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.