VOICELLO CROSSOVER OPERA POP

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Divendres, 25 de setembre, a les 20:30 h
VOICELLO CROSSOVER OPERA POP
Carme Garí, veu soprano; Gabriel Fiol, violoncel
Durada: 1 h (aprox.)
Gratuït

 

Màxim de 100 espectadors (1,5 m de distància; amb mascareta). Les entrades (que seran numerades) es distribuiran a taquilla o per telèfon (971 587373) únicament el mateix dia del concert, a partir de les 16 h. Els espectadors han de ser a l’Auditori com a tard a les 20.15 h.

Als concerts de Voicello la música es fon amb escenografia per crear un espectacle captivador. Envolten la música d’una explosió de sentits, amb una il·luminació, projeccions audiovisuals que en moments determinats del concert interactuen amb el grup musicalment, o amb músics convidats en moments sorpresa. L’aspecte més important per al grup Voicello és que la música pugui arribar a tothom. El repertori és molt variat: composicions de Gabriel Fiol, versions pròpies de les òperes més famoses, música tradicional, de pel·lícules, pop, jazz, etc. I amb una pedalera de loops Gabriel Fiol crea tot un món sonor per a cada peça. L’objectiu és aproximar i fer gaudir la música clàssica a tots els públics, fins i tot a aquells que normalment no assistirien a un concert d’aquest gènere musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.