L’Ajuntament de Manacor instal·la imatges de cales verges a la sala d’espera de l’UCI de l’Hospital de Manacor

La iniciativa pretén fer més amable l’espera dels familiars dels pacients ingressats.
La sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor compta amb tres imatges de cales verges de Manacor amb la intenció de fer més amable l’estada dels familiars dels pacients ingressats. La instal·lació respon a la petició feta per part de la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor a l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu d’humanitzar els espais del centre sanitari.
La delegada d’Economia, Hisenda i Promoció de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha visitat aquest matí la instal·lació. L’han acompanyat la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, el director mèdic, Joan Bennàser, la directora d’infermeria, Francesca Rosal, Toni Galmés, membre de
la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor, Elena Barceló, infermera, i Magdalena Torres, tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.