Roda de premsa del PI celebrada avui migdia a Sant Llorenç

Avui a les 12 del migdia a Sant Llorenç, el PI ha celebrat una roda de premsa en la que han participat el president del PI, Toni Amengual, el secretari Toni Gili, la diputada de la formació Maria Antònia Sureda, i el regidor del PI a Sant Llorenç Onofre Garcia.

El Pi reclama a Armengol i Cladera que s’executin les mesures preventives a Llevant per evitar noves inundacions Antoni Amengual, ha afirmat que “si es donessin les circumstàncies meteorològiques de fa dos anys, patiríem conseqüències similars.”

30 de setembre de 2020. El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat a Armengol i a Cladera que s’executin les mesures preventives a la comarca de Llevant per evitar noves inundacions. La formació ha deixat clar que “ho hem demanat en diverses ocasions però no hem obtingut cap compromís en ferm per iniciar les actuacions.” El Pi ha qualificat de “deixadesa” l’actitud de Govern i del Consell de Mallorca tot just quan es compliran dos anys de la tragèdia.

El president de la formació, Antoni Amengual, ha afirmat que “si es donessin les circumstàncies meteorològiques de fa dos anys, patiríem conseqüències similars.” Segons Amengual, “no s’han portat a terme les actuacions preventives, com tampoc s’ha actualitzat el pla Inunbal, ni s’han executat les obres per eliminar determinats ponts tal com recomanava un estudi de la UIB.”

Amengual ha recordat que “hem demanat al Consell de Mallorca quan començaríem les obres que manquen i no hem aclarit res i la setmana que venen demanarem al Parlament sobre quines actuacions s’han dut a terme, de les recollides en les conclusions de millora de l’Informe Inunbal Llevant Mallorca 2018, després de dos anys de la torrentada.”

Per la seva banda, el regidor d’El Pi a Sant Llorenç, Onofre Garcia, ha comentat que “des de l’ajuntament hem complert, hem fet totes les actuacions que tocaven.” En aquest sentit, ha puntualitzat “hem comprat 26.000 metres quadrats de sol urbà per actuacions als torrents però de les altres institucions no en sabem res.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.