Diumenge dia 4 d’octubre… Concert de Tardor de la Banda de Música de Manacor

Pel diumenge dia 4 d’octubre, a les 18:30h, està previst celebrar-se a l’Auditori de Manacor el Concert de Tardor de la Banda de Música de Manacor, i el preu del concert és de 6€.
Per l’estrena de la nova temporada el director Eduardo Bernabéu, ha preparat un concert amb música variada, que va des de Beethoven i Pérez Prado a músiques de Disney, passant per La Oreja de Van Gogh.
Per aquest concert de tardor, i per tal de complir les normatives i que puguin actuar tots els components de la banda, el director ens va informar que ha dividit la banda amb dos grups de 30 músics, el màxim que permet la llei en aquests moments, i uns actuaran a la primera part del concert i els altres a la segona.
Els músics, tot i que han preparat el concert amb il·lusió, no els ve gust haver de preparar assajos i fer actuacions per separat, «no els agrada», segons paraules del músic i amic Mateu Riera, «és una llàstima “. Es perd el contacte de tots plegats i l’alegria, però és el que hi ha, i han de complir les normes respectant la normativa per motius de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.