Visita institucional a les exposicions del municipi

El divendres 2 d’octubre, diferents representants d’algunes institucions culturals mallorquines han visitat les dues exposicions que hi ha obertes actualment al municipi de Sant Llorenç, la de BROTO al Centre Cultural Ca n’Apol·lònia de Son Carrió, i la Mostra d’Art Contemporani, a l’Auditori sa Màniga.

Del Consell de Mallorca hi han estat la consellera de Cultura, Isabel Busquets; el secretari tècnic, Josep Mallol; i la directora insular de Cultura, Maria Pastor. Del Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma hi ha acudit la directora, Imma Prieto. També hi ha participat Antoni Sansó, comissari de la Mostra de Cala Millor. En representació de l’Ajuntament, hi ha estat el batle, Mateu Puigròs, i la regidora de Cultura, Dolors Sànchez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.