El dramaturg serverí, Manel I. Serrano Servera, participarà en la 17è edició del Teatre Barra

El dramaturg serverí, Manel I. Serrano Servera, ha estat seleccionat per participar en la 17è edició de Teatre de Barra, amb un text teatral sobre la sèrie de televisió ELS SOPRANO que serà dirigit pel dramaturg, actor i director Bernat Molina i que comptarà amb la interpretació de Joan Manel Vadell / Alex Tejedor i Marian Vilalta.

Serrano participarà juntament amb els autors Alfonso Morillas, Irene Niubó i Eva Moreno d’aquesta nova edició del Concurs d’Espectacles de Teatre de Barra. Per aquesta edició el tema escollit són les sèries de televisió. La resta de peces escollides pels organitzadors mitjançant una convocatòria pública i amb plica sota pseudònim aniran sobre les sèries: DEXTER, LUCIFER I LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA.
Enguany Manel I. Serrano Servera (Son Servera 1977) és l’autor resident a la I Residencia de l’Espai El tub, Centre de Creació de Dramatúrgia de Produccions de Ferro amb col·laboració amb el Teatre Principal.

L’estrena de les quatre peces de teatre breu serà el propvinent 15 d’octubre i és dura a terme als bars del Carrer Blanquerna els dies 15, 22 i 29 d’octubre i els dies 5,12 19 i 26 de novembre a les 20:15 h 20:40 h 21:15 h i 21:50 h. El diumenge 27 de novembre a les 20 h serà la gran final al teatre municipal Mar i Terra.

Novetats del nou Teatre de Barra
El pròxim dia 15 d’octubre s’estrenarà la nova edició del Teatre de Barra: Segona temporada, dedicada a sèries televisives. I arribarà farcida de novetats.
Per aquesta edició s’han programat quatre i no cinc obres noves. La taquilla es traslladarà al carrer. S’instal·larà cada dijous davant el bar In Cafè, al carrer Blanquerna 31.
Les entrades anticipades es vendran com sempre a la llibreria Drac Màgic, però també i per primer cop al bar In Cafè, que serà el nou bar de referència del Teatre de barra. Preu 4€ per entrada.
Organitza: Orbita Teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.