El guitarrista i compositor manacorí Joan Bibiloni presenta un doble CD “Guitarra”

El passat divendres 2 d’octubre, el guitarrista, arranjador, compositor, i productor musical manacorí, Joan Bibiloni, va posà a la venda el doble CD «Guitarra», que és un recopilatori de 34 peces que ofereix multitud de significats a través del seu personal estil de composició i interpretació.

El repertori contempla conegudes peces i també material inèdit, i tot ell és una fina radiografia de la seva llarga trajectòria.
Grans músics com Jorge Pardo, Enric Mansfield, Larry Corryel, Alfonso Pérez, Molly Duncan o Concha Buika comparteixen creativitat en aquesta obra que ens regala el gran artista Joan Bibiloni.
Tot el material recollit al doble CD ha estat remasteritzat per Bibiloni per a aquesta ocasió, de manera que aquí tenim part del seu llegat musical mirant-lo amb ulls de present. L’edició inclou textos de Diego Manrique, Albert Puig, José Miguel López i Fernando Merino, QR amb accés a textos en anglès, fotos i una versió reduïda del tema “Joana Lluna”, que estrenà per primera vegada l’any 1982.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.