El reconeixement a Rafel Nadal

El títol de fill adoptiu i el nom del carrer atorgat per l’Ajuntament de Sant Llorenç a Rafel Nadal per l’ajuda que va brindar  al poble llorencí a la torrentada, encara dona de xerrar. La revista manacorina Cent per Cent aquesta vegada aporta les pertinents explicacions de la regidora Antònia Bauzà i l’oposició del cap d’ER, Serafí Lliteres.

Enllaç

2 pensaments a “El reconeixement a Rafel Nadal

 1. Jo crec que fills adoptius haurien de ser tots els voluntaris que varen venir a ajudar i se mereixen un carrer,inclós en Rafel Nadal.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Com que quan es sintetitza sempre es tendeix a perdre’s informació, torn a deixar aquí el que vaig dir exactament:

  “No posaria mai en dubte la vàlua com a esportista d’en Rafel, i estic segur que quan ell va venir a ajudar i va fer l’aportació que va fer, no ho feia en cap cas perquè se li reconegués amb aquests honors, sinó per que el cos i el cor li ho demanaven. Crec, com diu el comentari d’en “Tolo” que l’estan ficant a un compromís que ell no desitja.

  A banda d’això, amb aquestes accions i des del meu punt de vista, s’està creant diversos greuges comparatius: per una banda amb la resta de voluntaris, als quals se’ls hi havia de fer un monument de reconeixement, del que encara no se’n sap res, i per la banda esportiva a altres esportistes com per exemple na Marga Fullana, la qual tot i comptar amb una quantitat de títols mundials (5 si no vaig errat) en la seva especialitat, fita a l’abast de molt pocs esportistes, i tenir-ne el domini absolut a nivell estatal, no té cap carrer amb el seu nom (de fet no hi ha cap carrer amb nom de dona a tot el municipi apart dels rels relacionats amb la religió), tampoc ha estat anomenada (no ho sé del cert hi ho hauria de confirmar) filla il·lustre de Sant Llorenç. Esmentar també, que tampoc hi ha noms de carrers relacionats amb gent important de la vila a nivell cultural, i en podríem fer un llistat de gent mereixedora d’aquest homenatge.”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.