DON QUIJOTE

 

 

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 31 d’octubre, a les 20 h
DON QUIJOTE
Ballet Flamenco José Huertas (València)
Entrada: 12 €

El Ballet Flamenc de José Huertas arriba als escenaris en aquesta ocasió amb DON QUIJOTE, obra estrenada el 2019, amb la música de Ludwig Minkus i Diego Losada. Tretze intèrprets ballaran, doncs, la vida d’aquest Hidalgo, tal com balla el poble: celebrant, rient i cantant el camí desitjat. La dansa espanyola/flamenca defineix aquest Don Quixot, en què l’estil del gran mestre de la dansa espanyola Antonio Gades està molt present.
José Huertas ha format part de l’Ballet Espanyol de Rafael Aguilar, ha estat Artista Convidat del Ballet Nacional d’Espanya, i als vint anys entra a formar part de la companyia d’Antonio Gades, amb la qual debutarà a l’Òpera Carlo Felice (Itàlia) i de la qual serà anys després primer ballarí.

Actualment dirigeix la seva pròpia companyia amb l’objectiu d’oferir al públic una moderna visió del flamenc. Els seus espectacles recorren diferents teatres espanyols i europeus.

Podeu comprar les vostres entrades (numerades) a: https://ticketib.com/events/don-quijote

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.