Son Servera estableix un protocol Covid en el Cementeri Municipal davant la festivitat de Tots Sants

S’obrirà de forma ininterrompuda des de demà, 28 d’octubre, a l’1 de novembre de 9.30 a 17.30 h.
L’Ajuntament de Son Servera juntament amb l’empresa concessionària del cementiri municipal han establert un protocol Covid-19 per a la festivitat de Tots Sants, amb la finalitat de garantir la seguretat i prevenció de tothom però alhora permetre les visites en uns dies tan assenyalats.
Així, s’ha establert un horari especial d’obertura del cementiri ininterromput des de les 9.30 fins a les 17.30 h des de demà, 28 d’octubre fins dia 1 de novembre. Així, s’amplia l’horari per tal de poder evitar aglomeracions de gent i donar més flexibilitat,
tot i que sí s’estableix un aforament limitat i controlat del 50% i es delimitaran degudament les entrades i sortides.
En relació a les mesures d’higiene i seguretat, es recorda l’ús obligatori de la mascareta, s’ instal·laran diferents punts amb gel hidroalcohòlic i es recomana mantenir la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres en l’interior del recinte així com no romandre dins l’ instal·lació més d’una hora. A més, s’hauran de portar els estris personals de casa, ja que no es podran compartir.
Així mateix, els operaris del cementeri i el personal de la brigada municipal desinfectaran de manera periòdica els espais i elements d’ús comú.
En motiu de la pandèmia també queden suspeses tots els homenatges públics i actes religiosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.