De la premsa: Xylella

Ves per on!, haviem comprat el relat de que la xylella era un fong que ja hi era i que s’havia “despert” per condicions climatològiques quan, amb els anys, apareix una nova versió científica: no es tracta de fongs, és un bacteri que, provenint de Califòrnia i amb epicentre a Son Carrió, s’escampa mitjançant insectes.Cert i segur es que molts dels ametler del nostre entorn s’han mort. Molts ja no hi son i els altres resten a manera de testimoni de que tot és canvi permanent.

Vegeu la informació de arabalears.cat aquí.

(Imatge d’arabalears.cat)

Un pensament a “De la premsa: Xylella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.