El bon temps acompanyà les visites als cementiris de Sant Llorenç i Son Carrió

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, es va muntar uns dispositius especials tant el cementiri de Son Carrió com el de Sant Llorenç, que van funcionar molt bé, i es va respectar en tot moment el document marc de recomanacions que va enviar la Conselleria, de prevenció de contagis de la Covid. Tant en el cementiri de Son Carrió com en el de Sant Llorenç, participaren en l´organització de les visites, la Policia Local, Protecció Civil, i el personal del cementiri.
Es va restringir l’aforament als dos cementiris, a Sant Llorenç 275 persones i a Son Carrió 165. Es van senyalitzar el protocols, de les tres «M» mans netes, metres distància, i mascareta obligatòria. A les entrades i sortides hi havia desinfectants i gels a disposició del públic.
Pel que respecte al cementiri de Son Carrió, el regidor de cementiris Onofre Garcia, ens va informar, que es va aprofitar la festivitat de Tots Sants per a inaugurar la restauració d’unes tombes de la part vella del cementiri, que tenen més de cent anys. Aquestes tombes estan clausurades ja no s’utilitzen, però amenaçaven ruïna i eren un perill, han quedat restaurades i daten de l’any 1902-1903.
Enguany, degut a les actuals circumstancies, el públic va respectar en tot moment les mesures de seguretat, i va agrair tant els funcionaris municipals, com als membres de la Policia Local i Protecció Civil el seu treball.
El bon temps acompanyà les visites als cementiris del terme municipal de Sant Llorenç, si bé, no varen ser tant nombroses com els altres anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.