Manacor continuarà confinat fins el 26 de novembre

COVID-19: El Govern prorroga les mesures per frenar la propagació de la COVID-19 a Manacor. Atesa l’evolució de la pandèmia de coronavirus, el Govern ha decidit prorrogar les mesures per frenar la propagació de la COVID-19 al nucli urbà de Manacor.
Per una banda, es prorroga el Decret 11/2020, de 28 d’octubre, de la presidenta de les Illes Balears, i es manté fins el 26 de novembre el tancament perimetral i les restriccions de mobilitat, les quals, a més, s’amplien. Enlloc de començar a les 24.000 ho faran a les 22.00 hores i s’estendran fins les 06.00 hores. D’altra banda, mitjançant resolució de la consellera de Salut i Consum, es permet a l’ajuntament autoritzar l’ocupació de la via pública per part dels establiments de restauració.

El decret i la resolució es publiquen i entren en vigor demà dijous, 12 de novembre.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, aquestes mostren que si bé el dia 28 d’octubre la incidència acumulada a 14 dies era de 662 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat era del 17,5 %, el dia 9 de novembre els indicadors havien baixat. Concretament, l’incidència acumulada era de 572 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat, del 5 %.

Per continuar en aquesta línia de descens, el Govern considera adequat prorrogar aquesta situació de confinament perimetral i de limitació de moviment en horari nocturn mitjançant un Decret de la presidenta de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.