Els Malalts de Turmell a la Primera Trail Can Barbarà – Bosc de Bellver NIGTH 2020

Tres representants dels Malalts de Turmell participaven ahir capvespre a aquesta cursa que transcorria pels voltants del Castell de Bellver i el seu bosc.

El club llorencí dels Malalts de Turmell, a més de ser el millor club del món, és el que té els atletes més plantosos

Com podeu veure a la foto superior no tot és esforç a les competicions atlètiques, també hi ha moments d’esbarjo per destensar-se i prendre uns minuts de relax abans de la prova, mantenint això sí les distàncies de seguretat.

Pel que fa a la classificació dels nostres representants, el primer d’ells en traspassar l’arc de meta, fou en Joan Gomila Jaume a la setzena posició absoluta (vuitena de la seva categoria V35M). En Nofre Nadal ho feu en la vintena posició (tercera de la seva categoria V45M). En Gaspar Mesquida Galmés arribà a la trenta-novena posició (vint-i-dosena de la seva categoria V35M).

Remarcar també la participació de l’atleta llorencí Marc Gil Caldentey, que tot i no ser -encara- dels malalts (o com a mínim no es va inscriure com a tal) també competia ahir a aquesta prova ciutadana, que aconseguí acabar a la trenta-dosena posició (vint-i-unena de la seva categoria V35M).

Si us interessa saber els resultats d’aquesta cursa amb els seus respectius temps, ho podeu fer picant aquí.

Tot seguit podeu veure una partida d’insercions de les xarxes socials a on hi trobareu fotos de la prova, entre elles clar està, també dels partcipants del club de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.