Celebrat l’ajornat Concert de Santa Cecília 2020 de la Banda de Música de Sant Llorenç

Després de gairebé un any sense poder fer concerts tots junts, el diumenge dia 29 de novembre, la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Pere Siquier el cap davant, es posaren les seves millors gales per fer l’ajornat concert de Santa Cecília 2020 a la plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç, la pluja va fer acte de presència i hagueren de continuar el concert a l’Espai 36.
Degut a l’aforament limitat de l’Espai 36, i per a que tota la gent que havia acudit al concert que estava previst a la plaça pogués assistir-hi, es van fer dues sessions.
Va ser un concert ple d’emocions i alegries, en el qual el president de la banda Bartomeu Mestre, va presentar els músics que han entrat a formar part de la banda durant el darrer any, i que són: en Joan Bauzá Canet,en Tumani Massaly Hilla, na Núria Riera Carbonell i na Llúcia Nebot Brunet. A més, com ja és tradició, es va fer entrega els components que porten anys a la banda, enguany el diploma commemoratiu dels seus deu anys, va ser per a na Mireia Mestre, i a na Mª Mercé Gomila. Després de l’entrega de diplomes el president de la banda, va donar les gràcies a l’Ajuntament, i sobretot a na Dolors Sánchez, regidora de Cultura, pel seu recolzament de manera especial durant aquest any.
Pel Concert de Santa Cecília d’enguany el director va escollir les següents obres, Baby Elephant Walk H. Mancin Ar:J. Edmondson; A fairy tale Ferrer Ferran;The simpsons Danny Elfman A:P. Jennings;Tom and Jerry Scott Bradley Ar:J. Bellini;The happy cyclist Ted Huggens Solistes: Joan Bauzá Antònia Santandreu; i Tv – Cartoons in cocert Arr: G. Salvagni.
Va ser un molt bon concert de Santa Cecília, i molt esperat pels seguidors incondicionals de la banda, però sobretot, pels músics i director que tot i les difícils circumstancies, han continuat fent feina de valent amb il·lusió i coratge dia rere dia, i han demostrat que fent les coses bé fer música és segur i que la Cultura és segura.
Esperem que ben aviat puguem tornar gaudir de la seva música!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.