Aforament del partit C E Cardassar – Atlètic de Madrid

Aquest és el comunicat que ens ha fet arribar el Cardassar respecte al partit contra l’Atlètic de Madrid. Finalment sembla que després de molts d’estira-i-arronses el partit es podrà disputar al Moleter (va córrer perill i fins i tot es parlava d’haver d’anar a jugar  a Madrid). Això sí, s’ha reduït considerablament l’aforament inicial que s’havia previst (de 1.000 espectadosr a ara tres-cents).

De cara al partit de Copa del Rei que enfrontarà al C E Cardassar i l’Atlètic de Madrid el pròxim 16 de desembre a les 19.00 hores al camp d’Es Moleter, el club local informa que es disposa d’un aforament total de 305 persones. La distribució de l’aforament serà el següent:

– 150 places destinades als equips inferiors del C E Cardassar. Tots els nins i nines amb llicència federativa, així com els delegats i entrenadors, tendran accés gratuït a
l’esdeveniment.

– 100 places destinades als SOCIS del C E Cardassar, prèvia inscripció a través del
formulari electrònic o a les mateixes oficines del club. Seguidament s’expliquen les
pautes a seguir per a sol·licitar la participació al sorteig.

– 50 places d’acreditació, tant per mitjans de comunicació com per actes protocol·làries
que s’esdevindràn durant l’acta.

Entenem que es tracta d’una situació complicada ja que, tant per part del C E Cardassar com des del mateix Ajuntament de Sant Llorenç, desitjaríem que tot aquell aficionat al futbol i seguidors del club pogués gaudir del partit. Cal ser estrictes, seguir amb les restriccions sanitàries i seguir avançant cap a un camí de nova normalitat.

Instruccions de participació al sorteig d’entrada (només SOCIS):
Tots aquells socis que sol·licitin una entrada a través del següent formulari entraran en el sorteig de cara al partit del pròxim dimecres 16 de desembre de 2020.
El període d’inscripció s’habilitarà el dissabte 5 a les 12.00 hores i finalitzarà el dimarts 8 a les 22.00 hores. Així mateix, i per aquelles persones que no disposen d’eines electròniques per fer la sol·licitud, s’habilitarà la franja horària de 17.00 h a 21.00 h del dimecres 9 i el dijous 10 per a realitzar la inscripció presencial en les mateixes oficines del C E Cardassar (C/Jaume Llinàs S/N “Es Moleter”).
El divendres 11 es resoldrà el sorteig, es contactarà amb els socis premiats que podran retirar la seva entrada a les oficines del C E Cardassar (C/Jaume Llinàs S/N “Es Moleter”) el següent dissabte 12 entre les 9.00 h i les 14.00 hores. En el cas de resultar premiat i poder accedir al partit, s’haurà d’abonar la quantitat de 20 € en el mateix moment que es reculli l’entrada, així com estar al corrent del pagament del carnet de soci/sòcia.
Si una vegada realitzat el sorteig algun soci/sòcia no desitja l’entrada, aquestes tornaran a ser sortejades el dilluns 14 de desembre. El Club contactarà directament amb els premiats a través del número de telèfon que hi han adjuntat en aquest mateix document o que han proporcionat al personal de les oficines.

La directiva del C E Cardassar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.