Celebrat el Concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Manacor, dirigit per Antònia Bassa

El passat dissabte dia 28 de novembre, a les 12 del migdia, la Banda de Música de Manacor va oferir al Claustre de Manacor un especial i bon concert de Santa Cecília, el concert s’havia de celebrar en principi el diumenge 22 , però va aplegar a la banda dins el confinament perimetral que hi havia a Manacor i no varen poder celebrar el concert com estava previst. El fet de  canviar el dia del concert i davant l’absència del director Eduardo Bernabéu, per motius laborals, el concert va ser dirigit per la directora de la Banda Jove, Antònia Bassa.
La banda, davant la incertesa del temps, dubtaven si muntar dins el convent o en el claustre com estava anunciat. A les 11 van prendre la decisió de muntar a defora. A les 12 en punt començava el concert i el temps els va permetre fer tot el repertori previst. Feren un bon repertori variat de peces ja conegudes com l’Aleluia de Leonard Cohen, pas-dobles, algunes peces bandes sonores com les del Rei Lleó, i Aladdin, acabant el concert amb la 5a simfonia de Beethoven-mambo.
Pel concert de dissabte, es respectaren les mesures de seguretat, els músics estaven a 1’5 metres de distància, respectant la normativa de la Covid-19, i només van tocar 30 músics.
Enguany, ha estat un any especial per a la Banda de Música de Manacor, però com diuen els músics, NO TOT és per oblidar. Començaren l’any fent història amb l’estrena mundial de Manacor-Sax, de Ferrer Ferran.
De moment la banda encara no ha tancat l’any dels concerts al carrer, el dia 12 de desembre, a les 12 del migdia, la banda té previst tornar fer un concert a la plaça del Sol i la Lluna de Porto Cristo.
Enhorabona a tots els components de la banda per la bona música i bons concerts que tot i les actuals circumstàncies d’aquest any, no han deixar d’assajar, bé a casa, o en grup i ens han permès gaudir de la seva bona música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.