El PI de Sant Llorenç aconsegueix una inversió de més de 3 milions d’euros per millora d’infraestructures

Aquests compromisos neixen després de la tasca insistent i de treball en equip per part del PI de Sant Llorenç. 

 El Pi de Sant Llorenç ha aconseguit mitjançant els companys de El Pi al Consell de Mallorca que el municipi rebi una inversió de més de tres milions d’euros destinats a projectes de millores d’ infraestructures.

El regidor de El Pi Sant Llorenç, Onofre Garcia, ha mostrat la seva satisfacció amb l’arribada d’aquesta important inversió al municipi, amb la qual “esperam  que es puguin dur a terme els projectes que l’Ajuntament ha enviat al Consell de Mallorca o que almenys es pugui invertir en algunes actuacions necessàries que evitarien en el municipi una altra situació límit com la que vàrem viure”.

Aquesta inversió neix  de la tasca insistent i de treball en equip per part de El Pi Sant Llorenç per tal de poder aconseguir, amb aquesta important inversió, millores en les infraestructures del  municipi llorencí.

El Pi Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.