Polèmica amb les entrades del Cardassar-Atlètic de Madrid

Sorprès he quedat quan he llegit a la premsa que una penya mallorquina de l’Atlètic de Madrid ha criticat (i de mala manera) el repartiment d’entrades per l’enfrontament  entre el Cardassar i l’Atlètic de Madrid. Personalment entenc que en una situació normal (sense covid i aforament lliure de milers de persones) l’afició rival demani la seva quota d’entrades per gaudir del partit, però davant les circumstàncies (aforament límit de 305 espectadors, el qual no basta ni per acontentar l’afició local) encara s’exigesqui aquesta quota. 

En aquest sentit molt bé ha actuat la directiva del Cardassar donant preferència a la família del Cardassar: els propis jugadors, els components del futbol base (que no els donaran quasi benefici econòmic per ser menors, però sí molta il·lusió i al final són el futur de l’equip) i socis (a pesar que només se’n podran acontentar 50 per sorteig). Potser de la resta (els 50 protocol·laris) en sobri més d’un, però ja sabem com funciona això i aquí la Junta Directiva segurament hi té ben poc a dir. Així les coses, no crec que hi hagués marge per encara regalar entrades a l’afició rival, quan molts de llorencins (alguns fins i tot socis)  quedaran defora. Igual que jo em mor de ganes de veure el partit i me les aguant (a pesar que podria pressionar amb l’excusa de ser premsa local) perquè davant les circumstàncies consider que hi té dret més gent que jo (els socis, els que van animar dissabte sí i dissabte també el Cardassar, no com jo que només hi guait de tant en tant), s’ha d’entendre la situació i no demanar impossibles.

2 pensaments a “Polèmica amb les entrades del Cardassar-Atlètic de Madrid

  1. Crec que no s’ha duit be la gestió d’aquest partit. Esta clar que el covid mos ho posa complicat, encara que no crec que sigui dificil posar a 1.000 persones a nes nostre camp, entre els dos costats, el fons que hi ha el camp petit, i sa part d’adalt de ses pistes de padel haguessin pogut posar grades perque es poble pugui veure a nes nostre equip.

    Per altre banda, si ho fan aixi com han decidit, només pels jugadors de categories inferiors i uns cuants a travers de sorteig, no me pareix be com a aficionat, encara que si per salut s’ha de fer, ho respect. El que sí que no podría soportar es que qualsevol politic just perque tengui aquesta condició vagui a nes partit quan qualsevol atltre ciutadá normal no hi pot anar, ja que, m’ho veig a venir, que els socis de tota sa vida com jo no pugui entrar, i hi vagui colca regidor o politic autonomic amb sa famili per tota sa cara.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.