Celebrada la I Fira d’Estocs al Parc de la Mar de Cala Millor

El diumenge dia 6 de desembre, es va celebrar al Parc de la Mar de Cala Millor l’ajornada I Fira d’Estocs de Cala Millor. Aquesta fira ha estat molt ben acollida pels comerciants del municipi que han pogut exposar i vendre els seus productes després d’un any difícil pel comerç.
El fred no va impedir als comerciants aguantar la jornada d’aquesta I Fira d’oportunitats, que es va dur a terme des de les 11 del matí fins a les 17’00h.
El departament de Medi Ambient va aprofitar la jornada per regalar als assistents unes divertides bosses reutilitzables amb forma de fruites, i que formen part del programa de reducció de residus de del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
L’Ajuntament també va regalar bosses als mercats municipals de Son Carrió i Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.